Actie door uitvoering 

Mooie plannen worden gemaakt om doelen te bereiken. Dat lukt alleen met de juiste praktische uitvoering. Ingrid van der Sterren bedenkt creatieve acties en ontwerpen en voert ze ook uit. Ze werkt samen met de beste ontwerpers voor het grafisch ontwerp en kent de kwaliteiten, prijzen en specialiteiten van drukkers, webbouwers en andere leveranciers. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat tegen een scherpe inkoopprijs.

 

Referenties:

Liefde voor Limburg Limburg 

Voor de stichting Promotie Noord-Limburg bedachten, ontwierpen, schreven en organiseerden we hun magazine "Buitengewoon Limburg" dat verscheen in een oplage van 50.000 stuks en werd verspreid via VVV kantoren, saccomodaties in Noord-Limburg.

A-Z Barbeque en Gourmet Service Kronenberg 

Voor A-Z Barbecue en Gourmet Service organiseerden en produceerden we de complete fotografie als basis voor hun corporate communicatie.

Stienen BE Nederweert 

Voor Stienen BE uit Nederweert bedachten we de corporate huisstijl en verzorgden we de productie van ontwerp, fotografie en teksten van o.a. hun folders, website en beursstands.

Keukencentrum Peter Nellen Venray 

Voor Keukencentrum Peter Nellen verzorgen we alle creaties en ontwerpen voor o.a. advertenties, folders, website, borden, evenementen en advertorials.

Centrum Management Horst-Centrum 

Voor de Stichting Centrum Management Horst-Centrum bedachten, ontworpen en vervaardigen we deze "Voordeelmagazines" vol informatie en acties.

Inno+ Panningen 

Ingewikkelde producten, glashelder verwoorden in o.a. brochures, dat is onze ultieme uitdaging. Zo verzorgen we alle productbrochures van Inno+.

Geodis Logistics Benelux 

Voor Geodis verzorgen we allerlei communicatie-uitingen in de Benelux zoals interne veiligheidscampagnes, corporate brochures, de website, personeelsadvertenties, en beursmateriaal.