Special events, als slim marketing instrument 

Evenementen, veel publiek en publiciteit; ze horen bij elkaar. Een slim evenement matcht met de marketing en communicatie doelstelling van de opdrachtgever en de belevingswereld van haar doelgroepen. Van der Sterren Marketing en Communicatie is sterk in de conceptontwikkeling, vormgeving en uitvoering van evenementen zoals symposia, open dagen en publieksevenementen.

Referenties:

De Greune Mèrt 

In opdracht van de gemeente Horst aan de Maas ontwikkelde en organiseerde Van der Sterren Marketing en Communicatie het eerste evenement dat inwoners inspireert om zelf duurzamer te gaan leven. 65 inwonersinitiatieven, organisaties en de gemeente zelf presenteerden zich met thema's als energie besparen, energie opwekken, duurzaam vervoer, bouwen, voeding, vrije tijd en langer zelfstandig bijven wonen.

Van Horster Land 

Van Horster Land op 12 en 13 september 2015 in het centrum van Horst heeft als doel de integratie van Poolse inwoners uit de regio in de lokale samenleving. Van der Sterren Marketing en Communicatie was betrokken bij het idee, verzorgde de communicatie en PR en was verantwoordelijk voor de fondsenwerving. www.vanhorsterland.nl

Sagas, een muzikale tijdreis door de Peel 

Sagas vertelt de geschiedenis van de Peel via legendarische fanfaremuziek, bijzondere licht- en beeldprojecties, zang, vertellingen en figuraties. Bezoekers worden ondergedompeld in waargebeurde verhalen en eeuwenoude sages. Van der Sterren Marketing & Communicatie was betrokken bij het idee, de organisatie en verzorgde de communicatie. Sagas bekijk de film, bekijk de reacties van bezoekers op facebook

Vakinhoudelijke Symposia 

Symposia die er vakinhoudelijk écht toe doen, zijn de manier om innovaties onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. U heeft intensief contact. Symposia zijn geweldig om veel aandacht te werven via persoonlijke communicatie, sociale media en de vakpers. Wij ontwikkelen elk jaar meerdere symposia met een aantrekkelijk onderwerp en programma. We verzorgen de organisatie en communicatie. Prima opkomst en aandacht verzekerd!

Toeristische Uitmarkt 

Voor de stichting Toeristisch Platform Horst aan de Maas en Horst centrum organiseerden we een aantal maal de grote Uitmarkt en koopzondag in het centrum van Horst. Tijdens dit evenement dat telkens meer dan 10.000 bezoekers trok, kon het publiek genieten van informatie, eten en drinken, workshops, activiteiten, film, sport en huifkartochten. De activiteiten werden aangeboden door ondernemers op het gebied van toerisme en recreatie uit de regio in allerlei presentatie stands.

Het Lekkerste Varkensvleesgerecht van Nederland 

In opdracht van Varkens Vandaag en in samenwerking met Hanos en het vakblad Passion Hi organiseren we al weer voor de vierde keer de landelijke wedstrijd Het Lekkerste Varkensvleesgerecht van Nederland. Met de wedstrijd willen we varkensvlees onder de aandacht brengen van top koks en hun gasten. Tijdens de jaarlijkse drukbezochte kerstfair van Hanos in Eindhoven strijden finalisten om de landelijke titel. De wedstrijd krijgt elk jaar volop aandacht van de vakpers en media rond de deelnemende finalisten. Zo bereiken we een groot publiek.

De Slag om Gelre 

Tijdens het middeleeuwse evenement De Slag om Gelre verzorgden we de totale communicatie rond het evenement zoals de huisstijl, ontwerpen, website, flyers en vooral de communicatie via de media. Daardoor kreeg De Slag om Gelre landelijke en regionale aandacht via Het Jeugdjournaal, De Telegraaf, Dagblad de Limburger, L1 radio en TV en tal van andere media. Het evenement trok meer dan 20.000 bezoekers.

Horster Oogstparade 

Tijdens de Horster Oogstparade verzorgden we de totale communicatie rond dit evenement zoals de huisstijl, ontwerpen, website, flyers en vooral de communicatie via de landelijke en regionale media. Meer dan 20.000 bezoekers genoten dit weekend van paardensport en culinaire producten uit eigen streek.