Laat de media voor uw werken 

Consumenten en professionals zijn gek op nieuws. U bereikt ze via vrije publiciteit in kranten, via radio, TV, internet, social media en de vakpers. Daarmee werft u niet alleen veel bekendheid voor uw (nieuwe) producten en uw bedrijf, u bouwt ook aan een sterk imago en aan een betere vindbaarheid op internet. Google waardeert publiciteit, content en links immers hoog bij het bepalen van uw positie binnen haar zoekresultaten. Publiciteit in media is geloofwaardiger dan advertenties en heeft daarom veel effect.

 

Ingrid van der Sterren is bedreven in het werven van free publicity voor alle soorten media. Ze volgde trainingen bij het ANP en heeft toegang tot perslijsten van media in binnen- en buitenland. Voor bedrijven ontwikkelt ze nieuwsstrategieën en persmateriaal en onderhoudt ze contacten met de pers.

 

Referenties:

Varkens Vandaag 

Voor de stichting Varkens Vandaag werven we wekelijks positieve publiciteit voor de varkenshouderij in regionale en landelijke media als radio, tv, kranten, huis-aan-huisbladen, social media en internet. Doel van de stichting is het bevorderen van een eerlijker beeld over hun sector bij consument en maatschappij. We werken daarvoor samen met andere organisaties in de varkenshouderij zoals NVV, LTO, Stap in de Stal, Big Challenge, veehouders en toeleveranciers.

Dinnissen Process Technology 

Het werven van publuciteit is voor Dinnissen Process Technology al sinds 2003 een belangrijk onderdeel van haar marketing strategie. Voor haar bouwden we een mediabestand met ruim 600 vakbladen wereldwijd waarmee we continue relaties onderhouden en waarin we publiciteit werven. Regelmatig wordt Dinnissen nu gevraagd publicaties te leveren in vakbladen wereldwijd. Ook die verzorgen we.

Inno+ Panningen 

Inno+ streeft er naar koploper te zijn in innovatieve technieken voor luchtwassen, duurzame energie en klimaatsystemen voor de intensieve veehouderij. Het werven van publiciteit in vakbladen in Nederland, België en Duitsland is één van de peilers onder haar marketing strategie. Voor hen onderhouden we relaties met haar relevante media, werven we publiciteit en verzorgen we publicaties op aanvraag.

Print Unlimited Someren 

Print Unlimited produceert exclusieve design prints in opdracht van de internationale mode- en interieur markt. Toen het bedrijf met een nieuwe dienst kwam voor de consumentenmarkt, bleek het werven van gratis publiciteit effectief. Al met de eerste actie bereikten we 1.200.000 consumenten via dagbladen, tijdschriften voor textielkunst, wonen en zelfmaak mode.