Advies over subsidies en fondsen 

Soms kan een extra steuntje in de rug u helpen daadwerkelijk te koersen op vooruitgang. Gelukkig bestaan er regionaal en landelijk initiatieven die u financieel tegemoet kunnen komen. Graag adviseren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden en helpen u op weg bij werving van fondsen, subsidies en stimuleringsregelingen.

 

Referenties

Van Horster Land Horst 

Ontwikkeling concept, advies en fondsenwerving voor Van Horster Land in opdracht van Centrum Management Horst in Horst aan de Maas. Project en evenement met als doel de wederwijdse integratie van Polen en Nederlanders in Horst aan de Maas.

Van Horster Land

Molen Eendracht Maakt Macht Meterik 

Advies en fondsenwerving voor de realisatie van de houtgestookte bakoven, graanveldjes, schooltuin en ontmoetingsruimte voor Molen Eendracht Maakt Macht in Meterik met als doel de bevordering van de leefbaarheid in deze kleine dorpsgemeenschap.

Molen Eendracht Maakt Macht Meterik

Kasteel Huys Ter Horst Horst 

Advies en fondsenwerving voor de realisatie van een virtuele beweegbox, foyer en vergaderruimte voor Kasteel Huys Ter Horst in Horst met als doel het behoud en promotie van cultureel erfgoed en de ontwikkeling van sport en recreatiegebied Afslag 10.

Impressie van restauratie, herbouw en ontwikkeling van Kasteel Huys te Horst in Horst in het centrum van Afslag 10

Dialect Woordenboek en Verhalenbundel Intreentofhiël voor stichting AMC in Horst 

Ontwikkeling, concept, advies, promotie en fondsenwerving voor het dialect woordenboek en verhalenbundel van stichting AMC in Horst aan de Maas met als doel het behoud en promotie van het Horster dialect.

Intreentofhiél en Schôn Horster Verhale van Stichting AMC

Gezondste Sportkantine Horst aan de Maas 

Strategie, organisatie en fondsenwerving voor Gezondste Sportkantine Horst aan de Maas met als doel de bevordering van een gezonde leefomgeving voor kinderen, jongeren en volwassenen door de realisatie van gezonde sportkantines in de gemeente door voorlichting, stimulatie en praktische realisatie.

Gezondste Sportkantine Horst aan de Maas